Go green live green

By ECommerce Manager

Gå grønt og lev rent i 2023

Vi hører alle mer om gavene naturen gir oss, og i dag trenger vi mer enn noen gang før å bevege oss mot en grønn livsstil for å aktivere og styrke helsen vår, miljøet vårt, bøndene våre, fremtiden vår.

"Å leve grønt handler om å respektere naturen og alt hun gir gjennom året."

Det er en ny samtale som blir høyere og høyere...hvor tett er ernæringen din? Ernæring er tett når det ikke har blitt kompromittert med tilsetningsstoffer som ikke er naturlige. Rik og tett næring løfter helsen din når kroppen din gjenkjenner den – når vi henter næring fra naturen og omslutter den i bærekraftig emballasje, smaker vi naturen i all hennes prakt.

 

Going green refererer til alle aspekter av miljøvennlige produkter fra kosttilskudd, til kropps- og hudpleie, til mote og til produktene vi bruker i våre hjem. Miljøvennlig betyr at et produkt ikke vil skade miljøet. Bærekraft betydde at det vi gjør i dag ikke tømmer ressursene for fremtidige generasjoner.

Go green live green

Jeg er så glad for at morselskapet vårt, Martin & Pleasance, fortsetter å vokse i dette området med respekt for naturen på alle nivåer. Jeg har vært engasjert i helse i mer enn 30 år og jeg vil minne deg på at ikke alle produkter laget av naturen er like. Jeg er glad for at alle Vital-tilskuddsproduktene jeg tar er laget i Australia og er veganervennlige, og hjelpestoffer holdes på et minimum. Når du flytter inn i det grønne området for helse, er det så viktig å sikre at du tar et produkt som gir naturens gave for å øke helsen din.

 

Go green live green

6 måter å bli GRØNN på dette nye året:

 1. Spis lokalt
 2. Reduser plastavfall
 3. Bruk en gjenbrukbar vannflaske
 4. Lag en grønn smoothie daglig
 5. Gå mer for å slippe mer oksygen inn i lungene
 6. Omfavn et plantebasert kosthold
Go green live green

 

Bor du i et grønt hjem?

Å bo i et grønt hjem er ikke så vanskelig som du tror. Hvis du har gått over til å spise og supplere grønt, er det den manglende brikken i puslespillet ditt for å skape et grønt hjem... – Begynn med å erstatte husholdningsrengjøringsprodukter med de som naturen har gitt oss. Hjemmet ditt er en refleksjon av hvem du er, og hvis du ønsker å holde deg frisk er det viktig å la grønn rengjøring ta over. Det er enkelt å holde seg ren med denne produktserien.

Go green live greenGo green live green

 

Bli grønn med ansikts- og kroppspleie

Bare å supplere godt er ikke nok for å holde seg grønn og nyte fordelene naturen gir oss. Huden din er ditt største organ, og akkurat som du blir mer bevisst på hva du spiser og supplerer med det, er det like viktig å omfavne hår- og kroppspleie som er like grønn som supermaten du spiser. Det er en forskjell når vi bruker grønne produkter av høy kvalitet innkapslet i bærekraftig emballasje, siden vi ikke bare gir tilbake til vår verden, men heller gir oss selv den beste sjansen til å respektere hele oss selv.

Go green live greenGo green live green

Vårt beste grønne produktvalg: Vital All In One

Vital All In One kombinerer vitaminer, mineraler, grønt, frukt, urter, grønnsaker, erteprotein, fordøyelsesenzymer, pluss 14 milliarder kulturer, alt i én praktisk pulverformel.

Dette høykvalitets, plantebaserte veganske kosttilskuddet ble utviklet av to naturopater, Shane og Steven, fra Sydney Australia, for over 20 år siden. Målet deres var å lage en ernæringsmessig tett formel som kunne erstatte de mange vitaminene pasientene deres tok, og gi dem alt de trenger i en enkel servering.

Bare 2 teskjeer daglig blandet i vann gir over 70 viktige næringsstoffer, laget for å øke vitalitet og velvære.

Go green live green

Føl den vitale forskjellen:

Ta Vital 12-dagers utfordringen og føl Vital forskjellen for deg selv:

 • Bedre tarmhelse med 14 milliarder probiotika og prebiotika
 • Mer energi til å drive gjennom dagen med biologisk aktive B-vitaminer
 • Et sterkere immunsystem med Beata Glucans, Resveratrol, Sink og Vitamin C

 

Av Susan Gianevsky
Naturlege | Selskapets ambassadør

Av Susan

Blog posts

 • I am Green in every way - what colour are you? By Susan Gianevsky

  I am Green in every way - what colour are you? By Susan Gianevsky

  When I think of green I think of peas, lettuce, kale, spinach, broccoli & beans. I think of grass, trees and leaves. I also think of my wardrobe as I’m wearing lots of green too - sometimes I feel like...

 • HAPPINESS IS KEY TO FINE TUNING YOUR LIFE – IT IS KNOWN AT THE GUT CONNECTION

  HAPPINESS IS KEY TO FINE TUNING YOUR LIFE – IT IS KNOWN AT THE GUT CONNECTION

  When we’re happy, we’re more likely to get things done and maintain good habits. Happiness, you might wonder what has this got to do with staying healthy and focusing on wellbeing, but the connection between serotonin and your wellbeing  is...

 • I am WOMAN 2023

  I am WOMAN 2023

  I love my SKIN - I love my HAIR – I love my CELLS – I love my ORGANS – I love ME I have always said that being a woman is a gift and we all need to embrace...

Sign up to our newsletter

Receive special offers and first look at new products.

vital all in one